Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Coronavirus
  1. Hjem
  2. Coronavirus

Coronavirus


Vi benytter anledningen i denne spesielle tiden til å informere alle våre kunder og følgesvenner om at vi også ønsker å være spesielt samfunnsbevisste fremover.


Vi som jobber innenfor service-/håndtverksbransjen har et ansvar overfor samfunnet om å håndtere denne situasjonen på best mulig måte. Foreløpig vil det være normal aktivitet hos oss. Vi har foreløpig ikke merket noen konsekvenser, men vi er forberedt på at vi kanskje vil merke en endring i markedet. Vi som er mye rundt på forskjellige type jobber hos privat-, dagligvare- og næringskunder, må selvfølgelig passe på at vi tar alle forholdsregler slik at vi hverken utsetter våre kunder eller våre ansatte for mulig smitte.


Våre ansatte har fått klare instrukser om hvordan de skal forholde seg til dette. God hygiene og fokus på hvilken rekkefølge man tar oppdrag er noen av punktene.

Vi, som alle andre, følger spent med hvordan denne situasjonen utarter videre.

Vi vil, som vi alltid har hatt, ha døgnåpen vakttelefon (24/7) for å hjelpe alle som har akutt behov for elektriker. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig for ordinære oppdrag og forespørsler.

 

Kontakt oss på 33 00 31 00.

Ta vare på hverandre og vis hensyn!

 

 

This site uses cookies. For more information click here.